«Αυτά που διέρρευσαν στον Τύπο, δεν στηριζόταν απόλυτα στο περιεχόμενο της προανακριτικής κατάθεσής της», δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, Status 107,7 ο Βασίλης Νουλέζας, συνήγορος της 33χρονης, που κατηγορείται ότι απήγαγε την 10χρονη από τη Θεσσαλονίκη.

«Δεν υπάρχει κάποια μεταστροφή ή αναδίπλωση, απλά δεν δέχεται ότι διέπραξε τα αδικήματα της αρπαγής και του βιασμού και ότι πραγματική στόχευση της 33χρονης ήταν να φροντίσει το παιδί», είπε ο κ. Νουλέζας, «γιατί όπως φαίνεται και από την πραγματογνωμοσύνη, που διενήργησε ψυχολόγος πραγματογνώμων, που διόρισε η εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, το οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης είναι εντελώς ακατάλληλο.»

«Ακούστηκαν τερατώδη πράγματα για δήθεν ναρκωτικά, για παιδική πορνογραφία και για ύπαρξη κυκλώματος», δήλωσε ο συνήγορος της συλληφθείσας, ο οποίος σημείωσε, ότι το μόνο που χορήγησε στην ανήλικη, ήταν ένα ηρεμιστικό.
Το γεγονός ότι έχει ιδιαίτερο σεξουαλικό προσανατολισμό, είναι ομοφυλόφιλη, δεν πρέπει να συνδέεται με το περιστατικό», τόνισε τέλος ο συνήγορος της 33χρονης.

Πηγή: thestival.gr