Εξελίξεις στο θέμα του PAOK TV προανήγγειλε ο New Media Director του Δικεφάλου, Παναγιώτης Αρωνιάδης, τονίζοντας πως «χτίζεται από την αρχή και σε μερικές ημέρε αναμένεται η παρουσίασή του».

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο Παναγιώτης Αρωνιάδης στο pre-game της αναμέτρησης στο PAOK TV:

Ο απολογισμός του εγχειρήματος και της χρονιάς είναι θετικός. Διορθώσαμε πολλά προβλήματα που είχαμε στην αρχή μέσα στην χρονιά. Το είδαμε, το φτιάξαμε και το μάθαμε. Τα παράπονα πάντα θα υπάρχουν και από όλους τους οπαδούς, ανεξαρτήτου ομάδας. Το κύριο μας θέμα δεν έχει να κάνει με το σήμα της παραγωγής, αλλά με το ελληνικό ίντερνετ και αυτό είναι θέμα για όλη την χώρα, όχι μόνο για το PAOK TV.

Το PAOK TV χτίζεται από την αρχή και σε λίγες μέρες θα γίνει και η παρουσίαση. Έχουμε λύσει πολλά θέματα και από τη νέα σεζόν θα είναι συμβατό με όλες τις συσκευές μέσω εφαρμογής.

Από τους αντιπάλους μας κανένας δεν είχε παράπονο. Η παραγωγή ήταν ισορροπημένη, ένα καθαρό 50-50. Αυτή ήταν η εντολή από τη διοίκηση και δεν παρεκκλίνουμε. Πλέον πάμε σε μία νέα διαδικασία. Ήδη δουλεύουμε σε νέα πλατφόρμα, εντελώς νέα από αυτό που είχαμε όλη την χρονιά. Η διαδικασία εγγραφής είναι απλή μέσω ενός email και ενός password. Η πλατφόρμα είναι σύγχρονη και σχεδιασμένη για να υπηρετεί όλες τις mobile συσκευές.

Εάν ο ΠΑΟΚ θα παραμείνει στο PAOK TV: Ακόμη και συνεργασία με κάποιο πάροχο να γίνει, το PAOK TV θα κουμπώνει πάνω στον πάροχο. Η παραγωγή θα είναι πάντα δική μας.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: Θέλουμε να επιβραβεύσουμε όσους ήταν από την αρχή μαζί. Έτσι και σήμερα η μετάδοση είναι δωρεάν με απόφαση του ιδίου του Ιβάν Σαββίδη.

Εάν οι συνδρομές και τα νούμερα ικανοποιούν την πρώτη χρονιά: Ναι. Ήταν η πρώτη χρονιά και πήγαμε πολύ καλά. Θεωρώ ότι τα νούμερα είναι μεγαλύτερα από εκείνα που περιμέναμε παρότι ήταν μία χρονιά που έπεσε πάνω σε μία πανδημία, αλλά και με την πορεία της ομάδας που επηρέασε πολύ κόσμο. Επίσης φαίνεται ότι βάλαμε και άλλες ομάδες να προσπαθήσουν πάνω στο ίδιο εγχείρημα και αυτό και μόνο είναι επιτυχία για εμάς.

Πλέον όλοι πάνε προς το ίντερνετ. Ακόμα και μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα ετοιμάζουν και σκέφτονται τη λύση του ιντερνετικού σήματος. Σε μερικά χρόνια σίγουρα το δορυφορικό σήμα δεν θα έχει την πέραση που έχει σήμερα.

Εάν του χρόνου το PAOK TV θα έχει κανονικό πρόγραμμα: Είναι μέσα στις σκέψεις μας. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει περιεχόμενο με ντοκιμαντέρ. Είμαστε σε συζητήσεις και για κανονική ροή προγράμματος.

Πηγή: thestival.gr