Τα ξημερώματα της Κυριακής η Εθνική ομάδα της Αργεντινής έκανε περήφανους τους οπαδούς της με την κατάκτηση του Copa America μέσα στο «σπίτι» της Βραζιλίας.

Λίγες ώρες μετά οι φίλαθλοι της «αλμπισελέστε» φρόντισαν ν΄ ανατποδώσουν στους παίκτες και στον Σκαλόνι την χαρά που τους έδωσαν, με μία άκρως εντυπωσιακή υποδοχή που τους επιφύλαξαν στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες.

Ο Λιονέλ Μέσι και οι συμπαίκτες του «έσπασαν» με το 1-0 επί της «Σελεσάο» την «κατάρα» των τελικών που συνόδευαν το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με τέσσερις χαμένους σε Copa America (2004, 2007, 2015, 2016) και έναν Παγκοσμίου Κυπέλλου (2014). Η Αργεντινή «ξόρκισε τους δαίμονές της» κι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής, γεγονός που ανάγκασε τον κόσμο να βγει στους δρόμους.

Κατά την επιστροφή της αποστολής στο αεροδρόμιο του Μπουένος Άιρες χιλιάδες οπαδοί της «αλμπισελέστε» είχαν καταλύσει τον χώρο, τραγουδώνατας και φωνάζοντας συνθήματα, ενώ πολύ γρήγορα «πολιόρκησαν» και το λεωφορείο που επέβαιναν τα μέλη της αποστολής με προορισμό το προπονητικό κέντρο της Εθνικής ομάδας στην Εσέισα.

Και οι παίκτες από την πλευρά του, πάντως, φρόντισαν να γιορτάσουν με το δικό τους τρόπο την κατάκτηση του τροπαίου. Οι παίκτες προεξέχοντος του Λιονέλ Μέσι γιόρτασαν με συνθήματα και τραγούδια μέσα στ΄ αποδυτήρια του «Μαρακανά» τη μεγάλη τους επιτυχία, ενώ και στην διάρκεια της επιστροφής μέσα στο αεροπλάνο ανεβάζοντας και σχετικά videos στα social media.

Πηγή: madata.gr