Ο Απόστολος Τσιτσιπάς σήμερα, μέσα από ανάρτηση του απάντησε στις φήμες που θέλουν πατέρα και γιο να έχουν έρθει σε ρήξη, δηλώνοντας μεταξύ άλλων πως συνεχίζουν με τον γιο του δυνατοί και ενωμένοι, μετατρέποντας κάθε εμπόδιο σε νίκη, ανεβάζοντας και μία φωτογραφία τους αγκαλιά. 

Όλα ξεκίνησαν από την άσχημη συμπεριφορά του Στέφανου Τσιτσιπά, το ξέσπασμα και το βρίσιμο προς τον πατέρα του Απόστολο, πριν λίγες ημέρες στο Open της Βιέννης, κάτι το οποίο έκανε τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας μόνο επικριτικές αντιδράσεις. 

Μάλιστα, ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας, αμέσως μετά το περιστατικό είχε κάνει και μία αινιγματική ανάρτηση γράφοντας «κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα», κάνοντας αρκετούς να μιλάνε για βαθιά ρήξη στις σχέσεις πατέρα και γιου, αλλά και προπονητή αθλητή. 

Αναλυτικά η ανάρτηση Απόστολου Τσιτσιπά:

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ.

Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρευλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία. Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε *δυνατοί και ενωμένοι* γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!!

Σας ευχαριστώ».

Πηγή: madata.gr