Την απόφαση να απέχουν από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου πήραν ομόφωνα οι ομάδες της κατηγορίας, μετά το… ψαλίδι που τους ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, όσον αφορά τα χρήματα που δικαιούνται από το Στοίχημα.

Οι ιδιοκτήτες και μεγαλομέτοχοι των ΠΑΕ της κατηγορίας είχαν ενημερώσει από την Τετάρτη (1/2) για τις προθέσεις τους να ζητήσουν την άμεση διακοπή του πρωταθλήματος. Η πρόταση αυτή έπεσε στο τραπέζι στην σημερινή (2/2) συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης και αποφασίστηκε ομόφωνα η διακοπή της Super League 2!

Οι επιτελείς των ομάδων δεν είναι διατεθειμένοι να δεχθούν περικοπές σε σχέση με όσα έλαβαν την περσινή σεζόν, που αντιστοιχούσαν σε 250 χιλιάδες ευρώ για κάθε ομάδα. Με βάση τα όσα συζητήθηκαν στη σύσκεψη των εκπροσώπων των ομοσπονδιών με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αυτά τα χρήματα είναι αδύνατον να εκταμιευθούν και φέτος για λογαριασμό των συλλόγων της Super League 2 και μένει να διαπιστωθεί στην πράξη το πόση ακριβώς θα είναι η μείωση.

Το Δ.Σ. βρίσκετα σε εξέλιξη…

Πηγή: madata.gr