Την αποχώρηση του από την Ραπίντ Βιέννης ανακοίνωσε ο Στέφαν Σβαμπ, μετά από έξι χρόνια, γράφοντας ένα μήνυμα από καρδιάς στα social media.

O 29χρονος Αυστριακός δεν αποκάλυψε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μετακομίσει στον ΠΑΟΚ και την Θεσσαλονίκη.

«Γεια σας φίλοι,

Μετά από έξι υπέροχα χρόνια, ο κύκλος μου στη Βιέννη κλείνει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια της Ραπίντ για τις εκπληκτικές, όμορφες και αξέχαστες στιγμές με τη φανέλα της. Ήταν μια πολύ έντονη περίοδος της ζωής μου με πολλές προκλήσεις αλλά πάνω απ΄όλα υπέροχες στιγμές. Θα πάρω αρκετές από αυτές τις στιγμές μαζί μου όπως την εκπληκτική στήριξη των οπαδών μας που ήταν πάντα ιδιαίτερη. Σας ευχαριστώ!

Οι τελευταίες ημέρες δεν ήταν εύκολες για εμένα και έπρεπε να λάβω αποφάσεις που ήταν πραγματικά δύσκολες για μένα. Όλοι πρέπει να δείξουμε υπομονή λόγω της κατάστασης. Δεν βιώνουμε εύκολους καιρούς, ωστόσο, θα ήθελα να σημειώσω ότι τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι επιφανειακά για μένα. Η Ραπίντ Βιέννης είναι πολύ σημαντική για εμένα. Όλοι ήμασταν πρόθυμοι να μειώσουμε τα συμβόλαια μας τους προηγούμενους μήνες και εγώ προσωπικά πάντα επικεντρωνόμουν στο αθλητικό κομμάτι. Παρά τις συζητήσεις, δεν μπορέσαμε να βρούμε μια κοινή λύση. Θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Ζόραν Μπάρισιτς για τις ανοιχτές συνομιλίες».

Για να καταλήξει στο γράμμα του: «Αφήνω το σύλλογο με βαριά καρδιά γιατί πραγματικά αγαπώ την ομάδα, τους οπαδούς και το προσωπικό. Είμαι ευγνώμων σε όλους και δεν θα σας ξεχάσω ποτέ, απόλαυσα κάθε στιγμή αυτής της υπέροχης ομάδας. Το ταξίδι μου συνεχίζεται τώρα και θα σας ενημερώσω τις επόμενες μέρες που θα με βγάλει».

Πηγή: thestival.gr