Καλεσμένος στο «Καλοκαίρι not» βρέθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος το πρωί της Παρασκευής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην ολοκλήρωση του επιτυχημένου σίριαλ «Το σόι σου» σε συνδυασμό με την απαίτηση πολλών τηλεθεατών για τη συνέχιση του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπάρχουν ουρές από παιδάκια που έρχονται στο θέατρο για τον Χαμπέα! Αυτό με τιμάει γιατί είμαι από τους λίγους ηθοποιούς που δίνω ονόματα στους χαρακτήρες μου. Νομίζω ότι έκαναν μεγάλη κουταμάρα»!

«Το λέω συνέχεια αυτό. Τι να πω δηλαδή; Να πω ψέματα; Αφού κάνει τώρα στις επαναλήψεις 25% και 30%. Δηλαδή μιλάμε για τρελό πράγμα» πρόσθεσε με ειλικρίνεια ο Γιώργος Γιαννόπουλος. «Κάποιο λάθος έκαναν στη διαχείριση. Τώρα, όμως, πάμε για άλλα. Αυτό τελείωσε. Πιστεύω ότι γίνεται, γίνεται για το καλό μας και πάμε παρακάτω. Νομίζω όμως ότι ήταν κακή διαχείριση των υπευθύνων εκείνης της εποχής. Μιλάμε για μια τεράστια επιτυχία. Εγώ το είχα στο μυαλό μου, το είχα προτείνει και στο κανάλι, το Σόι να υπάρχει σε ένα κανάλι για 10 χρόνια. Δύο ή τρεις φορές το χρόνο».

«Κακές διαχειρίσεις γίνονται, δεν είναι η πρώτη φορά. Έκρινε για κάποιους λόγους το κανάλι πως έπρεπε να σταματήσει» συμπλήρωσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: thestival.gr