Στο Down Town και στον Πέτρο Ζόγκα παραχώρησε συνέντευξη ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος μίλησε για την εντύπωση που προκάλεσε ο Λάκης Γαβαλάς στο πρώτο ραντεβού με την παραγωγή αλλά και για την πολυσυζητημένη αποχώρηση του Θάνου Καληώρα από το Κλουβί με τις τρελές.

Τον Λάκη Γαβαλά πως τον σκέφτηκες πρωταγωνιστή φέτος;

Την ιδέα μου την είπε ο Δημήτρης Παπάζογλου και είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσα να έχω για αυτόν τον ρόλο. Θυμάμαι, όταν άνοιξε η πόρτα του γραφείου παραγωγής μας στο Γκάζι και μπήκε μέσα ο Λάκης στο πρώτο ραντεβού, είδα όλον τον κόσμο που δούλευε να γυρίζει το πρόσωπό του και ήταν σαν να μπήκε ένα φως στο γραφείο. Πάθαμε όλοι σοκ και λέω του αδερφού μου: «Αυτός είναι ο Ζαζά». Με τα κολιέ, τα τακούνια, τα λαμπερά κοσμήματα. Κάνει συνεχώς μαθήματα υποκριτικής και τραγουδιού, έχει αλλάξει όλη του τη ζωή για τις πρόβες, στις 4 τα ξημερώματα μου στέλνει μηνύματα και μου γράφει: «Κοίτα αυτό το παπούτσι, κοίτα αυτό το κόσμημα». Ανυπομονώ να πάμε μαζί διακοπές στην Πάρο.

Ο Θάνος Καληώρας γιατί αποχώρησε τελικά;

Γιατί είχαν μαζευτεί πολλά μικρά. Θεωρώ ότι περισσότερο επηρεάστηκε από όσα του έλεγαν οι γύρω του κι απορώ πως ένας τόσο έμπειρος ηθοποιός παρασύρθηκε έτσι. Δεν έχω θυμώσει καθόλου μαζί του, απλώς στενοχωριέμαι γιατί άφησε ένα ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του που θα του έδινε την ευκαιρία να κάνει ένα δυνατό comeback. Πίστεψα ότι θα μπορούσαμε να ισορροπήσουμε τα πράγματα, αλλά τελικά δεν τα καταφέραμε. Πάντως, ζήτησε συγγνώμη και από εμένα και από όλο τον θίασο. Οπότε όλα καλά.

Πηγή: thestival.gr