Δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά αυτό το Σαββατοκύριακο η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ατρόμητο, για την πρώτη αγωνιστική των play off της Super League.

Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση αρχικά επρόκειτο να διεξαχθεί αύριο. Ωστόσο μετά τα συνεχή κρούσματα που εντοπίστηκαν στην περιοχή της Ξάνθης, αποφασίστηκε να διεξαχθεί την Κυριακή προκειμένου να διεξαχθούν οι απαραίτητοι έλεγχοι.

Ωστόσο η Super League ανακοίνωσε νέα αναβολή στη διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η αναβολή του αγώνα γίνεται για προληπτικούς λόγους, αφού στην περιοχή της Ξάνθης δεν έχουν ολοκληρωθεί οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι για τον κορωνοϊό.

Αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα ημερομηνία για την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

Η ανακοίνωση της Super League αναφέρει:

“Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Ξάνθη-Ατρόμητος αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους και θα οριστεί εκ νέου από τη διοργανώτρια αρχή.

Συστήθηκε η αναβολή του αγώνα σε επικοινωνία του γ.γ. του Υπ. Υγείας κ. Πρεζεράκου με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Γ. Μαυρωτά, Συντονιστή Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής ΓΓΑ.

Σε συνέχεια αλληλογραφίας της Super League με τον κ. Γ. Μαυρωτά, η σύσταση αναβολής από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπ. Υγείας έχει να κάνει με το πρωταρχικό μέλημα όλων που είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα, δεδομένου ότι απαιτείται εύλογο χρονικό διάστημα για την ασφαλή εξαγωγή συμπερασμάτων από τα αποτελέσματα των δειγματοληπτικών ελέγχων που διενεργούνται στην περιφερειακή ενότητα Ξάνθης”.

Πηγή: thestival.gr