Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκεται ο Αλέξης Γεωργούλης, με φίλους του που μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου στο MEGA να εκφράζουν μία διαφορετική άποψη, στηρίζοντάς τον ακόμα και τώρα.

«Μαζί περάσαμε το Πάσχα, φάγαμε, ήπιαμε, περάσαμε ωραία μέχρι τις 04:00 το πρωί που ήμασταν μαζί, δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Το πρωί που τον περίμενα για τα γενέθλια της κόρης μου κάτι κατάλαβα ότι γίνεται από Βρυξέλλες, μιλάμε και μου λέει τι έγινε. Λέω, έμαθα μετά τι έγινε. Δεν κλονίστηκα καθόλου. Τίποτα, απλώς είναι άδικο αυτό που γίνεται.

Να πιστέψω δηλαδή πως ο Αλέξης που πέφτουν οι γυναίκες πάνω του, ότι βίασε; Που δεν σήκωσε ούτε σε μυρμήγκι χέρι; Αν είναι δυνατόν… Είναι εξωφρενικά αυτά που γίνονται. Αυτά ας τα λουστούν οι πολίτικοί. Όλοι οι φίλοι είμαστε μπροστά και τον στηρίζουμε. Βάζουμε το χέρι μας στο Ευαγγέλιο. Ένα παιδί άριστο, ένας άνθρωπος που δίνει τον εαυτό του για όλους. Τον κατηγορούν  τώρα για βιαστή;».

Μία ακόμη φίλη του ηθοποιού, η Μαρία, μίλησε για την υπόθεση: «Λέω δεν μπορεί αυτό να το έκανε ο Άλεξ. Η κυρία αυτή η συγκεκριμένη, έχει ισχυρούς ανθρώπους δίπλα της που μπορούσε να τα βγάλει και δημόσια στα κανάλια».

Ο Νίκος Ντάκας, ένας ακόμη φίλος του Αλέξη Γεωργούλη, είπε πως τον προβληματίζει η υπόθεση και τον στεναχωρεί: «Με προβληματίζει και με στεναχωρεί πάρα πολύ. Και ο χρόνος με προβληματίζει και ότι πραγματικά θεωρώ ότι δεν είναι αλήθεια αυτά που καταγγέλλονται. Εγώ τον άκουσας δυνατό και ψύχραιμο, όπως είναι πάντα ο Αλέξης, μπορεί να αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις, είτε καλές είτε κακές και φοβερά στεναχωρημένο».

Πηγή: newsbeast.gr

Πηγή: madata.gr