Ο θάνατος του πρωταθλητή του τάε κβο ντο, Αλέξανδρου Νικολαΐδη, σε ηλικία 43 ετών μετά από μάχη με το καρκίνωμα NUT, μια σπάνια μορφή καρκίνου, έχει προκαλέσει θλίψη. Πολλά τα μηνύματα για τον θάνατό του, ανάμεσα στα οποία και πολιτικών, καθώς ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε ο Μιχάλης Μουρούτσος, χρυσός Ολυμπιονίκης στο Σίδνεϋ, εκεί όπου ο Νικολαΐδης είχε σπάσει το πόδι του.

«Αδερφέ μου καλό ταξίδι. Ήσουν από την ώρα που γεννήθηκες μέχρι αυτή την μαύρη μέρα ένας μαχητής. Ξεκινήσεις από το μηδέν και έφτασες στην κορυφή των μεγαλύτερων αθλητών του κόσμου. Είμαι τυχερός που έζησα δίπλα σου την μεγαλύτερη αθλητική πορεία σου. Από το 1996 που γνωριστήκαμε, ζήσαμε μαζί παρά πολλές στιγμές. Ευχάριστες, χαρούμενες, δύσκολες, αστείες, στενάχωρες αλλά πάντα συνοδοιπόροι στο ταξίδι του πρωταθλητισμού. Θα μπορούσα να γράφω ασταμάτητα αλλά θα σταματήσω εδώ. Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια σου. Σε ευχαριστούμε για όλα.Δεν θα σε ξεχάσω ποτέ. Να μας προσεχείς τώρα από ψηλά. Σαγαπω αδερφέ μου», έγραψε ο Μιχάλης Μουρούτσος.

Πηγή: madata.gr