Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό Gala η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στον νέο θεατρικό της ρόλο, αλλά και στον τρόπο που το κοινό ανταποκρίνεται στο άνοιγμα των θεάτρων μετά την καραντίνα.

Μάλιστα, μίλησε και για το πως βιώνει η ίδια τους χωρισμούς της, μιας και η ηρωίδα που υποδύεται βιώνει την εγκατάλειψη από τον σύζυγό της.

Το κοινό πιστεύετε ότι θα επιστρέψει στο θέατρο;

Βλέπω ότι υπάρχει μια προπώληση εισιτηρίων για την παράσταση, κι αυτό είναι ενθαρρυντικό, είναι σημάδι ότι ο κόσμος θα θελήσει να ψυχαγωγηθεί. Το θέατρο είναι ψυχαγωγία, το έχει ανάγκη η ψυχή, έχει και ένα κομμάτι ίασης μέσα του.

Τι σας άγγιξε περισσότερο στο κείμενο που ερμηνεύετε;

Είναι πολλά τα σημεία του που είναι βαθιά αληθινά. Η Αντζελα που υποδύομαι λέει ότι επειδή έχουμε ανάγκη να αγαπηθούμε κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας. Ενώ βλέπουμε πράγματα μπροστά στα μάτια μας κάνουμε ότι δεν τα βλέπουμε. Εθελοτυφλούμε για να μην είμαστε μόνοι.

Η ηρωίδα σας είναι μια γυναίκα 50 ετών την οποία ο σύζυγος της εγκαταλείπει για μια νεότερη γυναίκα. Εχετε βρεθεί ποτέ σε ανάλογη θέση ή είστε από τους ανθρώπους που φεύγουν πρώτοι από μια σχέση;

Δεν υπάρχουν αυτά στερεοτυπικά. Ασχέτως αν σε εγκαταλείπει κάποιος ή εγκαταλείπεις κάποιον, όταν υπάρχει ένας χωρισμός συμβαίνουν εσωτερικοί κραδασμοί. Δεν είναι ευχάριστο. Θυμάμαι περιόδους που είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ για χωρισμούς. Ομως αυτή είναι η ζωή.

Πηγή: thestival.gr