Άγρια κόντρα ξέσπασε στο Twitter ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τον Φαήλο Κρανιδιώτη με επίκεντρο την κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Αφορμή στάθηκε η απάντηση του ανεξάρτητου βουλευτή σε ακόλουθό του, ο οποίος τον κατηγόρησε ότι προσπαθεί να εκμεταλλευθεί ψηφοθηρικά τον θάνατο του τέως βασιλιά.

Ο επικεφαλής του κόμματος «ΠΑΤΡΙΔΑ» έγραψε χαρακτηριστικά: «Μας μπερδεύεις με τους συνομιλητές/απολογητές/κολαούζους του Κυριάκου, τους ψευτοδεξιούς Φαηλοτζήμερους, που έχουν δηλώσει πως ό, τι μαζέψουν στις πρώτες εκλογές θα του το επιστρέψουν στις δεύτερες. Εμείς δεν συζητάμε καν συνεργασία, ούτε στήριξη της ΝΔ, πριν και μετά τις εκλογές».

 Η απάντηση Κρανιδιώτη και νέα… επεισόδια στην κόντρα
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης του απάντησε σε έντονο ύφος, πως «αν χρειαζόταν για να εκλεγείς, θα προσκυνούσες και την κεφάλα του Λένιν στην αυλή του Περισσού. Δικαιώνεις κάθε μέρα την κλωτσηδόν διαγραφή σου από την ΕΘΝΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ. Μάθε να καβαλάς παπί, μετά τις εκλογές μόνο ντελιβεράς θα μπορείς να γίνεις».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος δεν το… άφησε να πέσει κάτω. Ανταπάντησε ότι «δεν υπάρχουν προσωπικές διαφορές. Το ότι ο συνομιλητής του Μητσοτάκη το γυρνάει στο καφριλίκι για να ταΐσει σανό κανέναν αφελή πατριώτη, είναι μονομερής προσέγγιση. Οι διαφορές είναι πολιτικές. Αυτοί είναι με τη ΝΔ, εμείς απέναντι».

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης εξαπέλυσε νέα επίθεση τονίζοντας:

«Ταλαίπωρε, πες στους ανθρώπους πόσες φορές ήρθες να μου μιλήσεις λέγοντάς μου «χωρίς να το πεις στον Θάνο», νομίζοντας πως είμαι σαν τα μούτρα σου και μόνο ξύλο δεν έφαγες για την διπροσωπία σου. Πες για την ευθυγράμμισή σου με τα σκουπίδια του ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τις υποκλοπές» και πρόσθεσε: «πες για την πρότασή σου να χρηματοδοτηθούμε από φιλορωσοψέκ επιχειρηματία και σε στείλαμε για φρέσκα».

Πηγή: madata.gr