Πλήθος κόσμου είναι στην πλατεία Αγία Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη, τα ΜΑΤ αλλά και τις απαγορεύσεις του Νίκου Χαρδαλιά.

Ο κόσμος που είναι συγκεντρωμένος στην συγκεκριμένη πλατεία φωνάζει το σύνθημα: «Έξω από την πλατεία, η αστυνομία». Μάλιστα, όταν αστυνομικοί απομακρύνθηκαν και κατευθύνθηκαν λίγα μέτρα πιο μακριά, οι πολίτες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Η αστυνομία διαπραγματεύεται με όσους έχουν συγκεντρωθεί στο σημείο ώστε να αποχωρήσουν χωρίς να χρειαστεί να γίνει παρέμβαση.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Χαρδαλιάς η πλατεία Αγίου Ιωάννου στην Αγία Παρασκευή θα παραμένει καθημερινά κλειστή από τις 9 το βράδυ μέχρι τις έξι το πρωί και μέχρι νεωτέρας.

Υπενθυμίζεται πως το βράδυ της Παρασκευής σήμανε συναγερμός στις Αρχές λόγω επεισοδίων που σημειώθηκαν όταν, σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, νεαροί πέταξαν αντικείμενα σε αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο για να τους κάνουν σύσταση να διαλυθούν για την αποφυγή εξάπλωσης του κορονοϊού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, περίπου 400 νεαροί που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο και έπιναν, μόλις είδαν αστυνομικούς να φτάνουν στο σημείο άρχισαν να πετούν εναντίον τους μπουκάλια και πέτρες.

Πηγή: newsbeast.gr

mat-1.jpg

mat-2.jpg

mat-3.jpg

mat-4.jpg

Πηγή: thestival.gr