Δόθηκαν στη δημοσιότητα  από την αρμόδια Επιτροπή του Κοινοβουλίου τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγών και βουλευτών πριν από λίγο.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τις δηλώσεις που υπέβαλαν το 2020 πολιτικοί αρχηγοί, βουλευτές, ευρωβουλευτές, εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, περιφερειάρχες και δήμαρχοι, ενώ αφορούν στα στοιχεία για τα εισοδήματα και την περιουσιακή κατάστασή τους κατά την οικονομική χρήση του έτους 2019.

Καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες ύψους 35.500 ευρώ δηλώνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο πόθεν έσχες του 2020 που αφορά τη χρήση του οικονομικού έτους 2019 που ανήλθε στην εξουσία.

Παράλληλα δηλώνει άλλα 11.800 ευρώ εισόδημα από ακίνητα, ενώ η σύζυγός του έχει αποκτήσει εισοδήματα της τάξης των 36.671 ευρώ.

Δείτε εδώ τη δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη 

Εισοδήματα ύψους 32.961,68 ευρώ από βουλευτική αποζημίωση και την αποζημίωσή του ως πρωθυπουργού δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Αλέξης Τσίπρας στο πόθεν έσχες του 2020 που αφορά τη χρήση του οικονομικού έτους 2019 που αποχώρησε από την εξουσία.

Την ίδια ώρα η σύντροφός του Μπέτυ Μπαζιάνα δήλωσε 19.355,78 ευρώ από μισθωτές υπηρεσίες.

Δείτε εδώ τη δήλωση του Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε εδώ τη δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα.

 
Δείτε εδώ τη δήλωση της Φώφης Γεννηματά.

Δείτε εδώ τη δήλωση του Κυριάκου Βελόπουλου.

Για να δείτε αναλυτικά τα πόθεν έσχες πατήστε εδώ

Πηγή: madata.gr