Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η λεπτή χειρουργική επέμβαση στο αριστερό χέρι του Γιώργου Τζαβέλλα. Βάζει νάρθηκα για τις επόμενες εβδομάδες και μένει ένα με ενάμιση μήνα εκτός.

Σε χειρουργική επέμβαση μετά το κόψιμο που είχε στο χέρι από το τζάμι που έσπασε πάνω στα νεύρα του στα αποδυτήρια του γηπέδου του Παναιτωλικού υποβλήθηκε το πρωί της Κυριακής ο Γιώργος Τζαβέλλας. Η επέμβαση έλαβε χώρα στο Ιατρικό Κέντρο και όλα πήγαν καλά για τον 34χρονο στόπερ της ΑΕΚ.

Ήταν μια λεπτή χειρουργική επέμβαση με χρήση μικροσκόπιου στο αριστερό χέρι καθώς το κόψιμο ήταν αρκετά σοβαρό από τη στιγμή που είχαν πειραχθεί τένοντας, νεύρο και φλέβα. Γι’ αυτό άλλωστε είχε μεταφερθεί εσπευσμένα από το γήπεδο στο νοσοκομείο του Αγρινίου και από εκεί στην Αθήνα μπαίνοντας στο χειρουργείο τις επόμενες ώρες.

Στο χέρι του Έλληνα διεθνή αμυντικού της ΑΕΚ θα τοποθετηθεί νάρθηκας, τον οποίο θα φέρει για τις επόμενες εβδομάδες κατά τις οποίες φυσικά δεν θα μπορεί να προπονείται. Μόνο όταν τον βγάλει θα έχει τη δυνατότητα να ξεκινήσει προπονήσεις και το διάστημα της απουσίας του υπολογίζεται μάξιμουμ στον ένα με ενάμιση μήνα. Αυτό θα εξαρτηθεί φυσικά και από το πως θα κυλήσει η αποκατάσταση. Ο Τζαβέλλας θα μείνει και σήμερα στο Ιατρικό Κέντρο και τη Δευτέρα θα πάρει εξιτήριο.

Πηγή: madata.gr