Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιμένει στις δηλώσεις του ότι δεν υπήρχαν νεκροί εντός του Πολυτεχνείου, σχολιάζοντας τα χθεσινά γεγονότα  και παράλληλα καταδίκασε την επίθεση που δέχτηκε ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός. 

Επιμένω ότι δεν υπήρχαν νεκροί εντός του Πολυτεχνείου. Σήμερα μάλιστα ανέβασα και τη Wikipedia που έχει ακριβώς καταγεγραμμένους όλους τους νεκρούς εκείνης της περιόδου που είναι όλοι γύρω γύρω από το Πολυτεχνείο, όπως και σε μεγάλη απόσταση. Υπάρχει και σχετική μελέτη του Καλαβρυτάκη, που λέει ότι δεν υπήρχε νεκρός μέσα στο Πολυτεχνείο. Τι να κάνουμε; Να αλλάξουμε την ιστορία;, δήλωσε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε αν αυτές οι δηλώσεις του προκαλούν διχασμό, απάντησε ότι είδαμε χθες τι έγινε στο Πολυτεχνείο. Διχασμό προκαλώ εγώ; και πρόσθεσε ότι καλώς τιμάται η εξέγερση του Πολυτεχνείου, καθώς ήταν μια συλλογική έκφραση για ελευθερία. Όλα αυτά όμως που είδαμε χθες ήταν απαράδεκτα. Πρώτα από όλα εντελώς απαράδεκτο είναι αυτό που έγινε με τον κ. Μανιό, το οποίο είναι ντροπιαστικό, χυδαίο, αδιανόητο, επισήμανε. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι η ανακοίνωση που εξέδωσε προκειμένου να καταδικάσει την επίθεση σε βάρος του κ. Μανιού είχε κενά, λέγοντας ότι θα έπρεπε να έχει και μια συγγνώμη που εδώ και δεκαετίες χαϊδεύει αυτόν τον χώρο των λερωμένων αντιεξουσιαστών, οι οποίοι μετά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και το μνημόνιο που πέρασε ο Τσίπρας, έχουν στραφεί κι εναντίον του Τσίπρα προσωπικά και του ΣΥΡΙΖΑ κι έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν τον κ. Μανιό.

Και συνέχισε λέγοντας ότι το δεύτερο που θα έπρεπε να πει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι με την ίδια ένταση που σωστά καταδίκασε τις βιαιοπραγίες του κ. Μανιού, θα έπρεπε να καταδικάσει την εικόνα του στεφανιού της Βουλής των Ελλήνων που ήταν πεταμένο στο δρόμο και τον προπηλακισμό κατά της αντιπροσωπείας της Βουλής που δεν τους άφησαν αυτοί οι κύριοι να καταθέσουν στεφάνι. Στην ελληνική δημοκρατία δεν μπορούν να καταθέτουν στεφάνι οι εκλεγμένοι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού, αλλά δια της βίας κάποιοι που αυτόκλητα μόνοι τους ορίζουν τον εαυτό τους ως εκπροσώπους του ελληνικού λαού

Πηγή: madata.gr