Τραμπούκικη επίθεση από τον πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχο της πόλης του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο, δέχτηκε μοτοσικλετιστής στη μέση του δρόμου. Όπως κατέγραψε το βίντεο, ο Αχιλλέας Μπέος, επιτίθεται, ξυλοκοπά με μπουνιές και κλωτσιές και βρίζει τον οδηγό της μηχανής.
Είναι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος και δήμαρχος της πόλης. Είναι ο άνθρωπος που δε διστάζει να επιτεθεί σε ένα πολίτη επειδή, όπως υποστηρίζει, τον έβρισε και επιτέθηκε σε συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα στον αδερφό του.

Για κακή του τύχη όμως, το βίντεο κατέγραψε τα νταηλίκια του δημάρχου και του μπράβου του. Στη μέση του δρόμου επιτέθηκαν σε οδηγό μοτοσυκλέτας, τον χτύπησαν, τον έβρισαν και τον απείλησαν. Μια συμπεριφορά που παραπέμπει σε άλλες εποχές που όποιος είχε εξουσία πίστευε ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει.

Ο ίδιος προσπάθησε να δικαιολογηθεί.

«Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Με γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή… κατανάλωση και δε με αγγίζουν», δήλωσε.

Δηλαδή κατά την γνώμη του δημάρχου, προέδρου ΠΑΕ και επιχειρηματία, εάν κάποιος τον ενοχλήσει πρέπει να τον δείρει, να τον ξεφτιλίσει, να τον απειλήσει και να τον βρίσει χυδαία.

Πηγή: madata.gr